kengkawan haku

Saturday, 11 May 2013

trip to nowhere

im kinda person who love challenge.  suka g jenjalan ikut suka stereng aku.  bila aku stress aku akann start keta aku gi memana. but before start aku will set nak gi north ke south ke timur ke barat ke.. janji jalan. aku suka gi jenjalan ikut perasaan sampai ke destinasi pastu buat haru biru sket.. kalau cuti panjang stay for couple of days. makan kat kedai2 kampung.. best giler.. last gi genting.. breakfast kat mcd tun hussin on, lunch dekat kg sumatra kat gabai and tea dekat genting. besh... pastu turun. dinner dekat gombak

penah lepas niaga tu.. aku nak gi tengok matahari terbit la kunun.  gi bagan lalang. ahahah matahari ke mana apa pun ke mana.  bagan lalang tu tempat matahari terbenam.  tengok sunset la cantik.  kalu sunrise x lawa.. pastu lapa pnyer pasal gi lalu seremban. jenjalan. masuk ikut felda apa ntah.. singgah kedai tepi jalan makan nsi lemak. sedap giler.. tapi .. ehehe aku x sure mmg sedap or jz because of aku lapar.

on the way balik singgah nilai 3 shopping cermin.. ahahahah.. aduyai... 


dis is tok bali... cantik kan?

No comments: